Recomanacions

Estimats clients, la vostra opinió és la nostra millor recompensa.

Valoraríem molt que compartíssiu la vostra experiència amb nosaltres. La vostra retroalimentació no només ens ajuda a millorar sinó que també guia altres clients en la seva elecció. Esperem que hàgiu gaudit dels nostres serveis i productes. Cada paraula vostra compta.

Les vostres recomanacions són la clau per construir una comunitat més forta. Si us plau, preneu-vos un moment per deixar una valoració. Estarem encantats de llegir les vostres experiències i continuar millorant per a vosaltres.

Gràcies per ser part de la nostra història. 🙂

5 based on 2 reviews

2 comentaris a “Recomanacions”

  1. Sònia 7/02/2015
    M’ho vaig passar molt bé amb totes les persones importants per a mi al meu costat, el moment del fotomaton va ser el millor, em vaig relaxar i em vaig deixar portar. Rient com feia temps! Quina gran idea! Quan ho penso encara ric. Fantástic.

  2. Montse A. , se casó el 30/05/2015
    Quedamos encantados con el servicio ofrecido, no estábamos seguros de contratar un fotomatón, pero nos alegramos mucho de haberlo hecho. Todo el mundo terminó encantado y además se llevaron una copia de todas las fotos que se hacían. La gente se animó y fue estupendo. El servicio fue muy puntual, llegando antes de tiempo para preparar la cabina, todo muy bien. Recomendado 100%.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *