Perqué ja no estem a bodas.net?

Des del 2016 que estavem a bodas.net. Fa un parell de mesos vam decidir posar el NOSTRE anunci en català. I des de la plataforma em van dir que no podia ser. Que si volia primer ho havia de posar en castellà i a sota en català. Els hi vaig dir que si volien que també fos en castellà per a nosaltres no hi havia problema, però que voliem el català en primer lloc i a tot arreu (a les “preguntas frecuentes” només podia ser en castellà). Després d’intentar fer-los-hi entendre que això era una DISCRIMINACIÓ LINGÜÍSTICA, i que nosaltres voliem el nostre anunci NOMÉS en català, i que nosaltres només estavem anunciats a la província de Barcelona i Girona. No van entrar en raó. i ens hem dedicat ells i jo a cada dia jo escriure l’anunci en català i ells canviar-lo a l’endemà al castellà. I així com criatures hem anat fent la viu-viu. Fins que ahir vaig rebre un missatge que em deien que em donaven de baixa. Perdent així els meus drets com a proveïdor de d’aquesta plataforma.