Homes davant el Fotomaton

Què és i com funciona el FOTOMATON ?

QUÈ ÉS?

Es tracta d’una  gran novetat per incorporar a les teves celebracions, casament, batejos, comunions, festes de comiat, …
A banda de la diversió que aporta, deixa també un fantàstic record de l’enllaç o de l’esdeveniment, doncs totes les fotos realitzades es queden disponibles digitalment en un núvol d’internet i impreses físicament en un àlbum de fotografies que els participants van omplint.

Quan contractes el servei, et portem una màquina Fotomaton i els seus complements al lloc on ens diguis i un operari nostre la posa en funcionament (no us heu de preocupar per res!).

L’operari estarà sempre present per explicar-ne el funcionament o resoldre dubtes.

Els convidats a l’esdeveniment van passant per la màquina i es fan tantes fotografies com vulguin: individuals, en grup, disfressats, … o fins i tot un vídeo. Al moment obtenen un parell de tires de fotografies en format fotomaton. Una és per quedar-se-la i l’altra la incorporen a un àlbum que us quedeu els organitzadors de l’esdeveniment. En aquest àlbum, que recollirà totes les fotos, hi poden posar també una dedicatòria personalitzada.

Així que cada  convidat té un gran i divertit record de la festa i als organitzadors us queda un fantàstic àlbum de fotografies i dedicatòries dels participants. Totes les fotos en format digital es recullen en un llapis de memòria que també us quedareu els organitzadors.

I si voleu, els convidats poden emportar-se la seva tira en un iman, per tenir un record diferent i molt més visible!

Aquí no s’acaba tot!  Si així ho desitgeu, totes les fotos realitzades estaran disponibles a Internet per poder ser descarregades per aquelles persones que han assistit a l’esdeveniment.

Vols que els teus convidats recordin el dia del teu casament tota la  vida?

Vols tenir un record diferent, original i divertit de la festa que organitzes?

Vols que els teus clients recordin la inauguració que estàs celebrant?

 Llogar FOTOMATON event és una idea divertida i original per bodes i celebracions !!

COM FUNCIONA

  • Els convidats trien amb qui es fan la fotografia.
  • Trien els complements d’atrezzo per fer-les més divertides.
  • Es posen davant la màquina i…. 3-2-1….Smile!!!
  • Llestos, ja tenen dues còpies de la seva-teva foto de record. N’enganxen una al teu àlbum, te la dediquen i l’altra se l’enduen de record.
  • Després se les poden baixar del núvol per fer-ne tantes còpies com vulguin o passar-les a les xarxes socials.
  • I vosaltres teniu un àlbum de record, autèntic i divertit.
  • Si no voleu l’àlbum, podem portar un panell per penjar-hi totes les fotos que quedarà de record pels organitzadors de l’esdeveniment.